In perioada 26.02 - 3.03 suntem in concediu. Comenzile din aceasta perioada se vor onora dupa aceasta data. Multumim de intelegere.

Cum reparam si intretinem suprafetele de beton?

Cum reparam si intretinem suprafetele de beton?
Afla cum poti aplica singur ,,Vopseaua de beton?,, 
 
Suprafetele de beton precum trotuarele, terasele exterioare, garajele se pot degrada in timp datorita conditiilor meteo si a deteriorarii materialului. Toti ne dorim o solutie simpla, durabila si care se poate aplica usor. In acest sens, foarte eficienta este vopseaua epoxidica de beton,  care este o vopsea bicomponenta, foarte rezistenta si care poate fi colorata in orice culoare RAL.
Se aplica impreuna cu grundul epoxidic, care este transparent si bicomponent. Acesta intareste betonul si face legatura intre beton si vopseaua epoxidica de beton.
Dupa aplicarea acestora, va veti bucura de schimbarea totala a aspectului si reconditionarea suprafetei tratate.
Aplicarea atat a grundului, cat si a vopselei de beton este extrem de usoara. Se aplica cu ajutorul unui trafalete mic de 10 cm de puf (pentru lavabil). 
Vopseaua epoxidica de beton esta atat de rezistenta incat pe ea se pot deplasa autovehicule, motostivuitoare etc, fara ca aceasta sa se exfolieze. 
Pe langa faptul ca aspectul final este deosebit de placut, se poate intretine foarte usor chiar si prin curatarea cu mopul.
Are si rol hidroizolant. Se preteaza si pentru terasele acoperite cu gresie prin care au loc infiltratii si chiar in bai. Totodata, puteti schimba culoarea gresiei sau a faiantei, fara sa fie nevoie  sa o inlocuiti.
In continuare, va prezentam care sunt etapele si cum puteti aplica singuri aceasta vopsea epoxidica, fara sa mai apelati la specialisti, care in aceasta perioada sunt foarte greu de gasit.
Apasati pe link-ul urmator pentru a vedea care e diferenta intre o vopsea epoxidica si una acrilica: 
 Vopsea acrilica sau epoxidica?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!