Fisa tehnica Metal Brite

Fisa tehnica Metal Brite
METAL BRITE un produs pentru eliminarea ruginii. Este foarte concentrat și este foarte economic în utilizare.
DESCRIERE:
METAL BRITE un produs pentru eliminarea ruginii. Este foarte concentrat și este foarte economic în utilizare.
Caracteristici: Utilizare economic, neinflamabil. Suprafata ramane curata si stralucitoare, inclusiv aluminiu.
 Beneficii: Curăță și pasivizează suprafețele metalice feroase, inhibă coroziunea suplimentară și dă o bază pe care vopseaua va adera. Îndepărtează rugina ușoară și petele de rugină. Îndepărtează petele de rugină de pe suprafețele pictate, ceramice și din lemn.
NSTRUCTIUNI DE UTILIZARE:
Metoda de dozare METAL BRITE trebuie folosit întotdeauna într-o găleată de plastic. Îndepărtați murdăria, fulgii de rugină, uleiul și grăsimea înainte de a utiliza produsul. Aplicați produsul pe suprafețele care trebuie curățate astfel: Pentru suprafețe puternic corodate și decaparea reparațiilor de sudură, folosiți soluție de 50% pentru curățare; Pentru suprafețe mai puțin sever corodate sau murdare și curatare pe cupru și alamă, utilizați o soluție de 20- 50%; Clătiți suprafața după 15--40 minute cu apă. Pe aluminiu, utilizați o soluție de 10-30%, dar clătiți suprafața maxim 5 minute după aplicare. Pentru îndepărtarea petelor de rugină de pe suprafețele vopsite, o soluție de 10- 30% ar trebui să fie suficientă. Clătiți cu apă 15-20 de minute după aplicare. Pentru îndepărtarea petelor de rugină pe plăci ceramice, emailuri, porțelan, sticlă etc., utilizați o soluție de 20--50%, în funcție de pete și murdărire. Clătiți cu apă după 20--40 minute. Pentru îndepărtarea petelor ușoare de ciment, aplicați o soluție de 50% și spălare la presiune înaltă după 30--40 minute. Pentru îndepărtarea ruginii ușoare din conducte și rezervoare, recirculați o soluție de 5-10% METAL BRITE. Pentru decolorarea oțelului inoxidabil și a rezervoarelor acoperite epoxidice, utilizați aceeași metodă.
 TERMEN DE VALABILITATE: 24 luni de la data fabricației înscrisă pe ambalaj în condițiile respectării prevederilor de depozitare. A se depozita in spatii ferite de foc, inghet si de actiunea directa a razelor solare. Produs realizat în sistem de management integrat al calitate - mediu - sănătate şi securitate operaţională în conformitate cu ISO 9001 / 2018, 14001 / 2018 şi OHSAS 18001 / 2018. Fraze de pericol si precautii: H314 - Provoacă arsuri grave ale pielii şi lezarea ochilor. P101 Dacă este necesară consultarea medicului, ţineţi la îndemână recipientul sau eticheta produsului. P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P280 Purtaţi mănuşi de protecţie/îmbrăcăminte de protecţie/echipament de protecţie a ochilor/ echipament de protecţie a feţei. P301+P330+P331
ÎN CAZ DE ÎNGHIŢIRE: Clătiţi gura. NU provocaţi voma. P304+P340
ÎN CAZ DE INHALARE: transportaţi persoana la aer liber şi menţineţi-o într-o poziţie confortabilă pentru respiraţie. P305+P351+P338
ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi. P310 Sunaţi imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ/un medic. P501 Aruncați conținutul/recipientul în conformitate cu sistemul de colectare selectivă aplicat în municipiul dvs.. Substanţe care contribuie la clasificare: Acid fosforic (CAS 7664-38-2)
AMBALARE: 1litru, 5 litri, 10 litri si 20 litri
Pardoseli rezistente Cromax - Solutie antirugina concentrata.
-14%

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!