Fisa tehnica Rust Converter

Fisa tehnica Rust Converter
Solutie antirugina concentrata.
DESCRIERE :
Rust Converter este un produs inovator care transformă rugina existentă într-un strat inert, protejand impotriva umiditatii și care previne aparitia ulterioara a ruginii și coroziunii. Cu acest produs nu este nevoie de sablare sau slefuiere, acest produs creează o barieră polimerică de culoare întunecată, rezistentă la intemperii și gata pregatita pentru aplicarea ulterioara a vopselei. Acest produs functioneaza si ca un grund in vederea aplicarii vopselelor alchidice. Suprafetele acoperite cu acest produs si vopsite ulterior cu vopsele alchidice sunt protejate impotriva ploii, soarelui, zapada si a mediului marin fara a se deteriora sau exfolia. Produsul are o uscare foarte rapida in aproximativ 20 min. Produsul este un tratament neinflamabil, cu un continut scazut de substante volatile, pe baza de apa si care nu elimina vapori toxici.
DOMENII DE APLICARE:
Produsul protejeaza suprafetele de fier si metal de pe automobile, autobasculante, echipamente, balustrade, etc. Adecvat pentru utilizare la: suprafețe metalice ruginite, inclusiv platforme de ulei, bărci și nave din oțel, construcții metalice, pontoane, accesorii de punte, trape, tocuri, ferestre, poduri, rezervoare, inclusiv balast și marfă.
 UTILIZARE:
Curatati suprafata de praf, murdarie sau ulei. Agitati produsul inainte de folosire. Aplicati cu pensula, rola sau pulverizare. Produsul este gata pentru utilizare, nu necesita dilutie. ACOPERIRE:
1 litru acopera aproximativ 12 mp pe suprafete netede, neporoase. Suprafetele neregulate, poroase pot mari consumul de produs.
TIMP DE USCARE:
Produsul se usuca in aprox. 20 min. La nevoie se poate aplica si un al doilea strat. Pentru aplicarea vopselei se asteapta 24 de ore. NU ESTE NECESARA APLICAREA UNUI GRUND ANTICOROZIV.
RECOMANDARI:
Aplicati produsul la temperature cuprinse intre +5 - +30gradeC. Uneltele folosite se vor curate cu apa si sapun.
TERMEN DE VALABILITATE:
24 luni de la data fabricației înscrisă pe ambalaj în condițiile respectării prevederilor de depozitare. A se depozita in spatii ferite de foc, inghet si de actiunea directa a razelor solare. Produs realizat în sistem de management integrat al calitate - mediu - sănătate şi securitate operaţională în conformitate cu ISO 9001 / 2018, 14001 / 2018 şi OHSAS 18001 / 2018. Fraze de pericol şi precauţie: P280 Purtaţi mănuşi de protecţie/îmbrăcăminte de protecţie/echipament de protecţie a ochilor/ echipament de protecţie a feţei. P301+P310 ÎN CAZ DE ÎNGHIŢIRE: sunaţi imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau la un medic. P305+P351+P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi. P337+P313 ÎN CAZ DE expunere sau de posibilă expunere: consultaţi medicul. P501 Aruncați conținutul/recipientul în conformitate cu reglementările privind deșeurile periculoase sau ambalajele și, respectiv, deșeurile de ambalaje. AMBALARE: 0.5 litri si 20 litri

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!