Scapa singur de infiltratii

Scapa singur de infiltratii
Afla cum poti scapa singur de infiltratii, care sunt cele mai eficiente si mai durabile materiale si cum poti aplica singur aceste materiale.
Cea mai mare problema a celor care stau la ultimul etaj este infiltratia apei de pe terasa. Aceasta duce la formarea de igrasie, mucegai inestetic si nu in ultimul rand, la probleme de sanatate. Ai observat ca materialele vechi precum cartonul bitumat nu mai rezista asa de mult in timp, firmele si meseriasii care pot aplica aceste materiale sunt din ce in ce mai putini si mai scumpi?  Am sa-ti prezint o solutie eficienta, testata si usor de aplicat, care poate duce la sfarsitul problemelor cu care te confrunti. Aceasta solutie este o hidroizolatie lichida, acrilica, ecologica, pe care o poti aplica singur cu multa usurinta. Aceasta superhidroizolatie se numeste Cauciuc lichid,  care pentru o rezistenta superioara in timp se armeaza cu o panza speciala de poliester care absoarbe Cauciucul lichid si se lipeste foarte bine de orice suprafata.
O alta veste buna este ca se lipeste inclusiv de membrana bituminoasa veche, deci nu mai este nevoie sa decopertezi stratul de carton vechi, sa-l cobori de pe bloc si sa chemi o firma specializata ca sa-l preia in conditii legale. 
Un alt avantaj imens este ca respinge caldura datorita culorii deschise si este rezistent la radiatia ultravioleta. Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant. Poti studia testele facute pe material in acest sens.
Aplicarea este foarte usoara. Poti aplica singur materialul si nu ai nevoie de scule sofisticate. Este de ajuns un trafalet, o pensula si o foarfeca ca sa elimini problema manoperei. 
Daca vrei sa testezi materialul, sau pur si simplu ai doar cateva reparatii evidente, crapaturi in cartonul bitumat, poti alege sa comanzi un ,,kit de reparatii,, adica o cantitate mai mica de Cauciuc lichid (4 kg) si cu 3mp de panza de armare. Acesta te va ajuta sa castigi incredere si mai mare in produs, si in timp sa faci pasul de a schimba total hidroizolatia veche aplicand peste aceasta noul material mult mai rezistent si mai elastic.
Cel mai mare avantaj al Cauciucului lichid este elasticitatea. Indiferent de conditiile atmosferice cald-frig, acesta nu este casant deci nu crapa. In final se formeaza o membrana cauciucata, elastica, fara urme de imbinari, si rezistenta la intemperii si raze UV.
Daca vreti sa hidroizolati acoperisuri metalice, tigla metalica, panouri sendwich sau placi de azbociment, e important sa taiati fasii de panza si sa le aplicati pe imbinari si pe suruburi. Apoi aplicati Cauciuc lichid si pe toata suprafata acoperisului pentru a proteja tabla de coroziune, pentru a reduce zgomotul produs de picaturile de ploaie care lovesc tabla, si nu in ultimul rand pentru a respinge caldura si a avea si un aspect uniform si ingrijit al acoperisului.
In cazul sindrilei bituminoase, puteti aplica panza de armare si cauciuc lichid pe toata suprafata acoperisului, la fel ca la hidroizolarea teraselor orizoltale.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!